I 2020 udkommer første bog, Grønneskov – Dragefuglene vender tilbage,  i Grønneskovs-trilogien skrevet af Merete Flensted Laustsen og illustreret og tilrettelagt af undertegnede. Bog to, Grønneskov – De magiske kræfter,  forventer vi kommer til Fantasy Festivalen i Esbjerg til september 2020.

Grønneskov-trilogien

Grønneskov-fortællingerne handler om en jernspurv, Flint, og en halemejse, Lange, hvis skæbne er at blive dragefugle, og som sammen med deres falfe-drageryttere, Tidsel og Sneklokke, skal finde deres magiske kræfter og bekæmpe den onde Bjergtrold.

På deres vej for at finde de magiske perler, der kan låse Bjergtrolden inde i Nedergrotte igen, møder de fire venner både Gammel Ugle fra Ugletårnet, Havets Hersker, mesterfalfen, nemlinger, drillenisser, mørkevæsner, grimlinger og ikke mindst Bjergtrolden og hans ravne. Disse ravne er altid nysgerrige på, hvor dragefuglene er, og sammen med mørkevæsnerne hjælper de Bjergtrolden med at få mørket til at sprede sig over Grønneskov.

Trilogien er en klassisk fortælling om kampen mellem det gode og det onde i børnehøjde. At arbejde med projektet er en leg for forfatter Merete Flensted Laustsen og jeg, hvor vi udvikler og fremelsker nye karakterer i en bog med en god rammefortælling og i et indfangende og magisk visuelt univers.

Mine illustrationer

Historien er en fantasyfortælling for børn fra 6 år og op. Vi kan se at der ikke på dansk er gennemillustrerede fantasyfortællinger til denne målgruppe, hvilket vi arbejder på at ændre.

Med en baggrund som produktdesigner arbejder jeg ikke kun med mine illustrationer som led i at formidle en fortælling, men også med at udvide og lege med de oplevelser, bogens form giver læseren. Mine illustrationer fokuserer på historiefortælling og på at styrke samværet mellem barn og voksen.

Min streg er først og fremmest rettet mod børn. Jeg er meget bevidst om barnets mentale rum, samtidigt med at jeg ikke er bange for, at mine illustrationer rykker ved deres og deres voksnes grænser.

Følg bøgerne på Pursuit of Magic på Facebook og Instagram

Se også www.pursuitofmagic.dk